به هضم غذا کمک می کند . این میوه همچنین به محافظت از معده کمک می کند (به لطف پکتین که در هنگام تحریک یک پتینه محافظ واقعی روی دیواره های آن ایجاد می کند و نوعی کود برای فلور روده است). همچنین از روده ها دفاع می کند و خون را تصفیه می کند.
علاوه بر این، محتوای چربی موجود در سیب تقریباً به طور کامل در این میوه وجود ندارد، در حالی که ویتامین های B1 – B2، A و C به خوبی وجود دارد، که آن را به یک غذای آسان هضم تبدیل می کند تا در رژیم غذایی کودکان و افراد مسن گنجانده شود.
در یک مطالعه منتشر شده در PLoS medicineمحققان به این نتیجه رسیده اند که سیب به لطف فیبرهای موجود در آن، هضم را کند می کند، به شما کمک می کند احساس سیری کنید و به مرور زمان افزایش وزن را کاهش دهید.
به طور خلاصه: یک سیب در روز قبل از برداشتن پزشک، کیلو را از بین می برد. حتی برای بچه ها.
اسهال را درمان می کند و با یبوست مقابله می کند. سیب در موارد گاستروانتریت و اسهال تجویز می شود و در مقایسه با سایر میوه ها در روده تخمیر نمی شود، بنابراین می توان آن را بعد از غذا نیز مصرف کرد.
سیب یک ملین شیرین واقعی است، زیرا به آرامی به روده ها کمک می کند، با یک اثر با طراوت و محافظتی بر روی غشاهای مخاطی.
به عنوان مثال، برای کسانی که از یبوست رنج می برند ، سیب پخته یک درمان عالی است.
کلسترول را کاهش می دهد. ماده دیگری که سیب بسیار غنی از آن است کوئرستین است، فلاونوئیدی با اثرات آنتی اکسیدانی و ضد التهابی.
تحقیقات دانشگاه ریدینگ انگلیسی و بنیاد ادموند ماخ در ترنتینو که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده است، نشان میدهد که دو عدد سیب در روز، کلسترول خون را تا ۴ درصد کاهش میدهد. همین امر در مورد تری گلیسیرید نیز صدق می کند.