اگر ماکارونی و پنیر خانگی، مادام کروک کلاسیک یا لازانیا خورده اید، به احتمال زیاد خامه ای غنی از بشامل را تجربه کرده اید.
می توان آن سس قرمز دلپذیر را در ابتدایی ترین شکل خود فقط با ترکیب روکس و خامه درست کرد.
یا می توان آن را با مواد دیگر مخلوط کرد تا سس های جدیدی ایجاد شود، مورنی با افزودن گرویر یا پارمزان و سس خردل با افزودن حدس زدید درست می شود.
پخت ماک و پنیر به این معنی است که بهترین ها را از هر دو دنیا دریافت می کنید، رویه ترد و فضای داخلی خامه ای.
جاش کوهن، سازنده دستور غذا، ترفندی برای جلوگیری از خشکی در حین پخت دارد، پاستا را کم بپزید و از سس پنیر اضافی استفاده کنید.
موسیو کروک ژامبون و سس گوجه فرنگی تند خانگی پنیر کلاسیک با اضافه کردن یک تخم مرغ تبدیل به یک مادام می شود.
در این دستور العمل از کتاب آشپزی جاستین چاپل، فقط آن را بپزید، به یک غذای داغ تبدیل میشود، یک کاسرول غربی که لایههایی از بشامل، ژامبون، گرویر و روی آن تخممرغهای سرخ شده است.
سس گوجه دلپذیر یک لازانیا بولونی مناسب نیاز به زمان دارد.
زمان درست کردن سس گوشت، زمان درست کردن بشامل پارمیجانو سرب زمان لایه برداری رشته فرنگی، سس و پنیر.
زمان آن است که یک پخت طولانی خوب به آن بدهید.
مهمتر از همه، زمان برای چشیدن هر لقمه.
مقداری از خامه سس گوجه فرنگی را در گراتن با بشامل عوض کنید.
آن را روی کیک های پولنتا بریزید و چند دقیقه تفت دهید تا حباب دار و قهوه ای طلایی شود.
- منابع:
- تبلیغات: