نمک صورتی هیمالیا از معادن پاکستان برداشت می شود.
رنگ صورتی آن نمک صورتی طبیعی از مقادیر کمی اکسید آهن می آید.
مشابه نمک دریا، کمتر فرآوری و تصفیه می شود و بنابراین کریستال ها بزرگتر به نظر می رسند و حاوی مقادیر کمی مواد معدنی از جمله آهن، کلسیم، پتاسیم و منیزیم هستند.
دانههای نمک بزرگتر و درشتتر در پخت و پز به راحتی یا یکنواخت حل نمیشوند، اما طعم و مزهای را ارائه میدهند.
بهتر است قبل از پختن نمک تصفیه شده خوراکی یا بلافاصله پس از پخت روی گوشت و سبزیجات پاشیده شوند.
آنها نباید در دستور العمل های پخت استفاده شوند.
به خاطر داشته باشید که نمک دریایی ایرانی اندازه گیری نمک های مختلف همیشه در دستور العمل ها قابل تعویض نیستند.
به طور کلی، اگر اندازه گرانول مشابه باشد، نمک دریا و نمک خوراکی را می توان جایگزین کرد.
با این حال، نمک خوراکی طعم غلیظتر و شورتری نسبت به نمک کوشر دارد، بنابراین بسته به نام تجاری، یک قاشق چایخوری نمک خوراکی برای حدود 1.5 تا 2 قاشق چایخوری نمک کوشر جایگزین میشود.
کمبود سدیم در ایالات متحده نادر است زیرا معمولاً به طیف گسترده ای از غذاها اضافه می شود و به طور طبیعی در برخی غذاها وجود دارد.
هیپوناترمی اصطلاحی نمک خوراکی است که برای توصیف مقادیر کم غیرطبیعی سدیم در خون استفاده می شود.
این امر عمدتاً در افراد مسن رخ میدهد، بهویژه آنهایی که در مراکز مراقبت طولانیمدت یا بیمارستانهایی زندگی میکنند که دارو مصرف میکنند یا دارای شرایط بهداشتی هستند که سدیم بدن را تخلیه میکند و منجر به هیپوناترمی میشود.
استفراغ زیاد، اسهال و تعریق نیز می تواند باعث هیپوناترمی شود اگر نمک در این مایعات دفع شده از بدن از بین برود.
- منابع:
- تبلیغات: