عرضه عسل با موم طبیعی در مشهد

عسل یکی از خوراکی های طبیعی می باشد که از شهد گل ها تهیه می شود و زنبور ها عسل را در داخل موم هایی که خودشان می سازند و یا مصنوعی آماده و ذخیره می کنند.

موم عسل خواص درمانی بسیاری دارد و به صورت یک ماده جامد، دارای بوی عسل و بدون طعم و نرم است و از آن در صنایع مختلف برای مصارف گوناگون استفاده می شود‌.

این فروشگاه اینترنتی به عرضه عسل با موم طبیعی در مشهد می پردازد و شما می توانید برای خرید این محصول از این طریق اقدام و محصول درجه یک را خریداری کنید.

عرضه عسل با موم طبیعی در مشهد

ویژگی عسل با موم طبیعی

ویژگی عسل با موم طبیعی

از جمله ویژگی عسل با موم طبیعی این است که این ماده ی نرم و پلاستیکی شکل دارای ترکیبات و مواد مغذی بسیاری مانند انواع ویتامین ها، هیدرو کربن های مفید و کسیم و سایر املاح معدنی می باشد.

از جمله خواص عسل های با موم شامل:

  1. به هضم هرچه بهتر و سریع تر غذا کمک می کند و کمک بسیار خوبی برای دستگاه گوارش می باشد.
  2. به عنوان یک ضد عفونی کننده و پاک کننده ی قوی در بدن عمل می کند و سبب دفع مواد خطرناک و سمی از سلول های می شود‌.
  3. برای زیبایی پوست بسیار مفید است زیرا از ایجاد چین و چروک های پوستی جلوگیری کرده و باعث کلاژن سازی در پوست صورت می شود و جوانسازی را به همراه دارد.
  4. خوردن این ماده ی مقوی موجب تقویت دندان ها و قوی شدن لثه ها می شود‌.
  5. برطرف کننده ی بیماری های تنفسی مانند تنگی نفس و سرفه های مزمن می باشد.
  6. استفاده از آن سبب رفع ترک ها و بریدگی های روی پوست و لب می شود.
  7. مصرف آن تاثیر زیادی در تسکین درد های مفصلی و درمان نقرس دارد.
  8. خاصیت ضد قارچی و ضد باکتریایی موم موجب از بین رفتن زگیل ها و میخچه می شود.

با توجه به خواصی که در بالا به آن ها اشاره شد از این محصول در صنایع مختلف استفاده می شود از جمله:

  1. برای داروسازی و ساخت انواع پماد ها، کرم ها و سایر محصولات بهداشتی
  2. برای ساخت قالب دندان در صنعت دندان پزشکی
  3. ساخت قالب های ریخته گری
  4. در صنایع پارچه و نساجی
  5. انواع مختلف مواد شیمایی مانند چسب ها
  6. خوراکی ها و تنقلاتی مانند آدامس ها

روش تولید عسل با موم طبیعی

روش تولید عسل با موم طبیعی روش تولید عسل با موم طبیعی به این شکل است که زنبور های کارگر در فصل تابستان با غدد ترشح کننده ی مومی که در روی شکمشان دارند این ماده ی جامد را می سازند.

برای اینکه تقریبا حدود نیم کیلو موم ساخته شود این زنبود را باید مقدار ۲ تا ۳ کیلد عسل مصرف کنند و غدد ترشح موم موجود در بدن آن ها قند را به موم تبدیل کند.

عسل های با موم طبیعی بسیار گران می باشند و از ارزش غذایی بسیار زیادی هم برخوردارند و خوردن موم آن ها بسیار پرخاصیت می باشد.

در هنگام خرید عسل ارگانیک با موم باید حتما دقت کنید که موم های آماده و تقلبی را خریداری نکنید به دلیل اینکه از مواد شیمیایی و خطرناک تهیه می شوند و برای بدن بسیار مضر می باشند.